Novosti

Plesačice i mladi glazbenici pokazali svoje umijeće

04 Siječanj 2017 In Koncerti i produkcije
Božićno-novogodišnji blagdani bili su prigoda da učenici koprivničke Umjetničke škole Fortunat Pintarić pokažu svu raskoš svoga talenta, ali i rezultate upornog vježbanja i rada.

Tako su sve učenice Plesne škole svoju blagdansku priredbu na pozornici Doma mladih odradile besprijekorno. Osim profesorice Olge Vilić ponosna na njih je i ravnateljica Ariana Šandl. Zaključila je da plesačice svojim izvedbama i kreacijama pokazuju kako su bili u pravu oni koji su rekli da u Koprivnici treba formalizirati plesno obrazovanje.

Proteklih su dana priliku za javni nastup dobili i mladi glazbenici. Publika je imala prigode čuti i vidjeti kako to zvuči i izgleda na samom početku sviranja, ali i nakon nekoliko godina marljivog sviranja koje je nekima donijelo i nagrade, ne samo u Hrvatskoj već i u inozemstvu.

Mi vam na ovim stranicama donosimo nekoliko fotografija s blagdanske plesne priredbe, ali i s produkcije mladih glazbenika što je bila održana u dvorani Doma za starije i nemoćne na Lenišću. Itekako je vrijedno spomenuti da su program pripremile profesorice Biserka Horvat i Tea Petak, dok je prof. Albert Vučinović bio zaslužan za glasovirsku pratnju pojedinim izvođačima.

Tekst: drava-info.hr

Fotogalerija ---> http://www.umjetnicka.net/galerija/245-produkcije-prosinac2016

 

Kontaktirajte nas

Društvene mreže

Pratite nas i na našim društvenim mrežama.
Nalazite se ovdje: Naslovna Novosti Koncerti i produkcije Plesačice i mladi glazbenici pokazali svoje umijeće