Novosti

Učenici naše škole ponovno uspješni na natjecanjima

22 Veljača 2017 In Natjecanje

Učenici naše škole i dalje nižu odlične rezultate. S natjecanja vratili su se s 9 nagrada.

Na Državnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec” u Novom Marofu Oskar Marić je izvedbom na gitari osvojio 2. nagradu. Drugo mjesto osvojile su i klavirske izvedbe Sabine Horvat i Tee Geci.

Na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika “Sonus” u Križevcima, nagrade je osvojilo četvero naših glazbenika. Teo Čokonaj je u kategoriji solfeggia osvojio 1. mjesto dok je Petra Podhraški svojom klavirskom izvedbom uzela drugu nagradu. Da koprivnička škola ima talentirane i sve uspješnije mlade pijaniste, pokazale su i Hana Široki i Sabina Horvat koje su osvojile 3. nagradu.

Naši učenici s nagradama su se vratili i iz Poreča. Međunarodno gitarističko i violinističko natjecanje donijelo je za izvrsno gitarističko umijeće Oskaru Mariću prvo, a Janu Samaržiji drugo mjesto.

Kako sviraju učenici imate priliku čuti sutra. Naime, već tradicionalni koncert pod maskama bit će održan sutra u 18 sati u Domu mladih. Učenici će nastupiti kao solisti, u različitim komornim sastavima te u orkestru.

Kontaktirajte nas

Društvene mreže

Pratite nas i na našim društvenim mrežama.
Nalazite se ovdje: Naslovna Novosti Natjecanje Učenici naše škole ponovno uspješni na natjecanjima